WTA
Κέρδισε η Kudermetova, θέλει ημιτελικά η Σάκκαρη

 
Veronika Kudermetova
Veronika Kudermetova © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 22:20

H Veronika Kudermetova κέρδισε με 2-0 σετ τη Jelena Ostapenko και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Guadalajara Akron Open. Αυτό σημαίνει πως η Μαρία Σάκκαρη θα χρειαστεί να προκριθεί τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά, για να έχει ελπίδες πρόκρισης για το WTA Finals.

Η Kudermetova δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και επιβλήθηκε της Ostapenko με 6-4, 6-4, για να τη βγάλει οριστικά εκτός διεκδίκησης εισιτηρίου WTA Finals και να κάνει σημαντικό βήμα η ίδια για την πρόκριση.

Θυμίζουμε πως η 25χρονη Ρωσίδα, η οποία διεκδικεί να προκριθεί για πρώτη φορά στους τελικούς της WTA, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση του Race. Οι μόνες που μπορούν πλέον να της στερήσουν την πρόκριση, είναι η Μαριά Σάκκαρη, η Danielle Collins και η Madison Keys.

Οι δυο πρώτες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για τον 3ο γύρο της Γουαδαλαχάρα και η νικήτρια θα παίξει με την Kudermetova στα προημιτελικά, επομένως είναι πολύ πιθανό να γνωρίζουμε τις 8 φιναλίστ μέχρι αύριο.

Την πρόκριση για τα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα πήραν ήδη και οι δυο Αμερικανίδες που έχουν προκριθεί ήδη στο Finals, Jessica Pegula και Coco Gauff.

Η Gauff επιβλήθηκε της Martina Trevisan με 6-0, 6-3 και θα περιμένει την αναμέτρηση της Victoria Azarenka με την Keys, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά.

Η Pegula από την πλευρά της, επικράτησε της Bianca Andreescu με 6-4, 6-4 και θα μάθει την επόμενη αντίπαλή της όταν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της Caroline Garcia με τη Sloane Stephens.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots