WTA
Στο WTA Finals Sabalenka και Kasatkina

 
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 7:07

Η Aryna Sabalenka και η Daria Kasatkina εξασφάλισαν το 6ο και το 7ο εισιτήριο αντίστοιχα για το WTA Finals. Μια θέση έμεινε για να συμπληρωθεί η 8άδα και θα τη διεκδικήσουν απόψε οι Μαρία Σάκκαρη και Veronika Kudermetova.

Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρα, η Sabalenka και η Kasatkina εξασφάλισαν και μαθηματικά τις προκρίσεις τους στο WTA Finals, που θα γίνει στο Fort Worth του Τέξας.

Για τη Sabalenka θα είναι η 2η διαδοχική παρουσία στο WTA Finals, μετά το περσινό της ντεμπούτο, όπου όμως είχα αποκλειστεί από το round robin.

Η Kasatkina προκρίθηκε για 1η φορά στην καριέρα της στο WTA Finals και θα κάνει το ντεμπούτο της στο Τέξας. Η Ρωσίδα είχε πάει το 2018 στη Σιγκαπούρη ως alternate, όμως δεν είχε αγωνιστεί σε κανέναν αγώνα.

Οι 7 παίκτριες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο φετινό WTA Finals, είναι οι: Iga Swiatek, Ons Jabeur, Jessica Pegula, Coco Gauff, Caroline Garcia, Aryna Sabalenka και Daria Kasatkina.

Η 8η και τελευταία θέση θα κριθεί απόψε, τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ώρες Ελλάδας, καθώς θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης της Veronika Kudermetova με τη Μαρία Σάκκαρη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots