WTA
Σάκκαρη: "Χωρίς καρδιά και θάρρος δεν κερδίζεις τέτοια ματς" (vid)

 
Σάκκαρη: "Χωρίς καρδιά και θάρρος δεν κερδίζεις τέτοια ματς" (vid)
tn team Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 6:19

H Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στην καρδιά και την ψυχή που έδειξε, που την οδήγησαν στη μεγάλη νίκη επί της Veronika Kudermetova και στην πρόκριση στο WTA Finals.

"Χωρίς τη φλόγα, χωρίς καρδιά, χωρίς θάρρος, να ρισκάρεις και να παίζεις γενναία, δεν μπορείς να έχεις αυτές τις ευκαιρίες και να κερδίσεις έναν αγώνα σαν κι αυτόν", ήταν τα πρώτα λόγια της Σάκκαρη στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη νίκη της επί της Kudermetova στη Γουαδαλαχάρα.

Για το τι είναι αυτό που την κάνει περισσότερο περήφανη, η Σάκκαρη είπε: "Είμαι περισσότερο περήφανη για την καρδιά και το μαχητικό πνεύμα που έδειξα. Το τένις μου είναι εκεί, όλοι εδώ παίζουν καλά, δεν έχει να κάνει με το ποιος παίζει καλύτερα, αλλά με το ποιος θα είναι πιο τολμηρός στις κρίσιμες στιγμές. Σήμερα ρίσκαρα, έσωσα εκείνα τα break points στο 3ο σετ, κάτι που ήταν πιθανότατα το κλειδί για όλο το ματς."

Για τον κόσμο, που τη στήριξε και σήμερα πάρα πολύ, είπε: "Αυτό είναι το τουρνουά που νιώθω πως παίρνω τη μεγαλύτερη στήριξη από κάθε άλλο τουρνουά. Με κάνετε να νιώθω σαν superstar. Θέλω να μείνω εδώ ως την Κυριακή και να πανηγυρίσω μαζί σας παιδιά για όσο περισσότερο μπορώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots