WTA
Μεγάλη επιστροφή της Garcia στο WTA Finals (vids)

 
Μεγάλη επιστροφή της Garcia στο WTA Finals (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 - 3:34

Μια εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Caroline Garcia στην επιστροφή της στο WTA Finals μετά από 5 χρόνια, για να κερδίσει εύκολα την Coco Gauff με 2-0 σετ και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι της Garcia φαίνεται πως ταιριάζει πολύ καλά στην επιφάνεια της Dickies Arena στο Fort Worth του Τέξας, με την 29χρονη Γαλλίδα να επιβάλλεται της Gauff με 6-4, 6-3 σε 78 μόλις λεπτά, κάνοντας ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Η Garcia επέστρεψε στο WTA Finals μετά από 5 χρόνια αυτή τη σεζόν. Στην πρώτη της παρουσία και μοναδική μέχρι πρότινος, το 2017, είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Αυτό θέλει να επαναλάβει φέτος και δεν θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει καλύτερα, παίρνοντας την straight-sets νίκη εις βάρος της 18χρονης Gauff, που μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της στη διοργάνωση, είναι όμως και στο Νο.4 του ταμπλό.

Την Πέμπτη η Garcia θα δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα με την Iga Swiatek, που επίσης κέρδισε με 2-0 σετ πριν, την Daria Kasatkina. Η Γαλλίδα όμως έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης και πιθανότατα μια νίκη επί της Kasatkina να σταθεί αρκετή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots