WTA
Κέρδισε και περιμένει η Sabalenka - 1η η Σάκκαρη (vids)

 
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka © Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 - 0:00

H Aryna Sabalenka νίκησε την Jessica Pegula με 2-0 σετ και θα περιμένει τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Ons Jabeur για να μάθει αν θα προκριθεί στα ημιτελικά του WTA Finals. Ό,τι και να γίνει, η Σάκκαρη εξασφάλισε την 1η θέση στον όμιλο και αποφεύγει την Iga Swiatek.

Καλά νέα για την Aryna Sabalenka, καλά τα νέα και για τη Μαρία Σάκκαρη, που πήρε και μαθηματικά την 1η θέση στον όμιλο της και θα παίξει στα ημιτελικά με τη νικήτρια της αυριανής αναμέτρησης της Caroline Garcia με την Daria Kasatkina.

Η Sabalenka έκανε το καλύτερο που μπορούσε από τη μεριά της, κερδίζοντας χωρίς να απωλέσει σετ την Pegula, με 6-3, 7-5.

Τώρα η Λευκορωσίδα θα περιμένει τον άλλον αγώνα της ημέρας, μεταξύ της Σάκκαρη και της Jabeur (02:00GR, Novasports 6HD), για να δει αν θα προκριθεί στα ημιτελικά, εκεί όπου περιμένει ήδη η Iga Swiatek, που έχει εξασφαλίσει την 1η θέση του άλλου ομίλου.

Συγκεκριμένα, αν η Σάκκαρη κερδίσει έστω ένα σετ από τη Jabeur, η Sabalenka θα πάρει τη 2η θέση του ομίλου. Η Jabeur το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κερδίσει τη Σάκκαρη με 2-0, για να πάρει εκείνη τη 2η θέση του ομίλου.

Τέλος, την 4η θέση του ομίλου πήρε η Pegula, η οποία κέρδισε μόνο ένα σετ στο round robin, στο ντεμπούτο της στο WTA Finals.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots