WTA
Με Martic η Σάκκαρη στα ημιτελικά

 
Με Martic η Σάκκαρη στα ημιτελικά
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 23:59

Την Petra Martic θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά του Linz.

Η Martic κέρδισε στον τελευταίο αγώνα της ημέρας τη lucky loser Clara Tauson με 6-4, 7-5 και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Upper Austria Ladies Linz, όπου θα αντιμετωπίσει την Σάκκαρη.

Θυμίζουμε πως η 27χρονη Ελληνίδα, Νο.1 στο ταμπλό, δεν έχει ακόμα χαμένο σετ στο τουρνουά και νωρίτερα είχε κερδίσει την Donna Vekic με 6-3, 7-6 (8).

Σάκκαρη και Martic θα αναμετρηθούν για 3η φορά στο tour, με τη Μαρία να έχει κερδίσει τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις, στα προκριματικά του US Open το μακρινό 2015 (6-4, 6-4) και πιο πρόσφατα, μόλις ένα μήνα πριν για το United Cup στην Αυστραλία (6-3, 6-3).

Στον άλλον ημιτελικό του Linz, η Marketa Vondrousova θα αντιμετωπίσει την Anastasia Potapova. H Vondrousova πήρε γρήγορα την πρόκριση καθώς στο υπέρ της 4-1 στο 1ο σετ η Dalma Galfi εγκατέλειψε το ματς, ενώ η Potapova κέρδισε την Anna-Lena Friedsam με 2-6, 6-4, 6-1.

Vondrousova και Potapova θα παίξουν στις 15:00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας της Σάκκαρη, που θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots