WTA
Σάκκαρη: "Ήμουν γενναία στο tie-break του 3ου σετ"

 
Σάκκαρη: "Ήμουν γενναία στο tie-break του 3ου σετ"
tn team Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - 23:32

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για το στοιχείο που έκανε τη διαφορά στην πολύ δύσκολη αναμέτρησή της με την Caroline Garcia, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην επόμενή της αναμέτρηση, όσο και στον κόσμο, που έδωσε δυναμικό παρών σήμερα στις κερκίδες.

"Χρειάστηκε να δουλέψω πολύ σήμερα!" είπε η Μαρία στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε, αμέσως μετά τη νίκη της με 6-2, 6-7 (5), 7-6 (5) επί της Garcia στην Ντόχα.

"Οι συνθήκες ήταν και για τις δυο μας δύσκολες, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά και οι δυο μας στα σερβίς μας, στο 2ο και στο 3ο σετ, δεν δώσαμε πολλές ευκαιρίες για break και αυτό είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στο γυναικείο τένις. Ήταν εντυπωσιακό. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να βρω τρόπους να απειλήσω το σερβίς της, αλλά το tie-break του 3ου σετ ήταν κάτι ξεχωριστό και είμαι χαρούμενη γιατί ήμουν γενναία. Στο tie-break του 2ου σετ δεν ήμουν αρκετά (γενναία). Είμαι πολύ χαρούμενη!" πρόσθεσε η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία κέρδισε για 1η φορά στην καριέρα της την Garcia.

Αύριο, η Σάκκαρη θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον τελικό, απέναντι στην Jessica Pegula: "Έχουμε παίξει αρκετές φορές με την Jess, στο WTA Finals, στη Γουαδαλαχάρα, εδώ πέρσι... Παίζει φανταστικά τις δυο τελευταίες σεζόν, είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλη, επιστρέφει πολλές μπάλες. Θα φάω, θα ξεκουραστώ και θα επιστρέψω αύριο για να προσπαθήσω για το καλύτερο."

Για τον κόσμο και τους αρκετούς Έλληνες που βρέθηκαν σήμερα στις κερκίδες, είπε: "Ήταν εκπληκτικό να ακούω τη μητρική μου γλώσσα από την κερκίδα. Φυσικά υπήρχε κόσμος και από τις δυο χώρες, Γάλλοι και Έλληνες, αλλά είναι θαυμάσιο γιατί γνωρίζω πως πολύς κόσμος ζει εδώ. Ελπίζω να μπορέσουν να επιστρέψουν και αύριο γιατί πραγματικά χρειάζομαι τη στήριξή τους."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots