WTA
Πρεμιέρα με περίπατο η Swiatek (vids)

 
Iga Swiatek
Iga Swiatek © Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 1:18

H Iga Swiatek έχασε μόνο ένα game στην πρεμιέρα της στο Indian Wells, ξεκινώντας εντυπωσιακά την προσπάθειά της για την υπεράσπιση του τίτλου της. Στον 3ο γύρο προκρίθηκε και η Emma Raducanu.

Η Swiatek μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρησή της με την Claire Liu, την οποία συνέτριψε με 6-0, 6-1 σε 65 μόλις λεπτά.

Η 21χρονη Πολωνή, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού στο σερβίς της, ενώ αξιοποίησε τα 5 από τα 9 break points που είχε δημιουργήσει, για να φτάσει σ' αυτό το επιβλητικό αποτέλεσμα.

Στον 3ο γύρο του Indian Wells, η Iga θα αντιμετωπίσει μια εκ των Bianca Andreescu και Peyton Stearns.

Στις "32" καλύτερες προκρίθηκε και η Emma Raducanu, η οποία επέστρεψε από το 1-4 στο 1ο σετ, για να κερδίσει την Magda Linette, Νο.20 στο ταμπλό, με 7-6 (3), 6-2. Η νεαρή Βρετανίδα, πρωταθλήτρια στο US Open το 2021, κάνει ένα πολυ καλό τουρνουά και θα παίξει στον 3ο γύρο με μια εκ των Beatriz Haddad Maia και Katerina Siniakova.

Η Leylah Fernandez κάνει επίσης καλό τουρνουά και νίκησε την Emma Navarro με 6-2, 6-4. Η Marketa Vondrousova συνέτριψε τη Marie Bouzkova, Νο.28 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1, επιβεβαιώνοντας και εκείνη την καλή αγωνιστική της κατάσταση.

Εκτός 3ου γύρου έμειναν Victoria Azarenka και Petra Martic. Η Azarenka ηττήθηκε στην πρεμιέρα της από την Karolina Muchova με 7-6 (1), 6-3, ενώ στην πρεμιέρα της έχασε και η Martic, από την προερχόμενη από τα προκριματικά, Varvara Gracheva, με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots