WTA
Χάνει το Τσάρλεστον εξαιτίας ιού η Ostapenko

 
Jelena Ostapenko
Jelena Ostapenko © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 13:34

H Jelena Ostapenko, η οποία κάνει μια πολύ καλή σεζόν, ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο Τσάρλεστον την επόμενη εβδομάδα, εξαιτίας ενός ιού που την ταλαιπωρεί για πολλές μέρες.

Απέσυρε τη συμμετοχή της από το Charleston Open η Ostapenko, που θα ανοίξει τη χωμάτινη σεζόν στο γυναικείο tour την εβδομάδα 3-9 Απριλίου. Όπως εξήγησε στη δημοσίευσή της, η 25χρονη Λετονή πέρασε έναν ιό κατά τη διαμονή της στις Ηνωμένες Πολιτείες και ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως.

"Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να παίξω στο Τσάρλεστον φέτος, επειδή στο Indian Wells είχα έναν ιό για 12 μέρες. Έπαιρνα αντιβιοτικά και είχα πολλά συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένης μιας φλεγμονής στο αυτί", έγραψε στο story που ανέβασε η Ostapenko, η οποία θα επιστρέψει στη Λετονία για να δει τους γιατρούς της.

Όπως σημείωσε, ο στόχος της είναι να ξεκινήσει τη χωμάτινη σεζόν της από το τουρνουά της Στουτγκάρδης, που θα γίνει την εβδομάδα 17-23 Απριλίου.

Η Ostapenko διανύει καλή σεζόν και βρίσκεται στο Νο.22 της παγκόσμιας κατάταξης. Στο Indian Wells ηττήθηκε από την Petra Kvitova στον 3ο γύρο και στη συνέχεια δεν έπαιξε στο Μαϊάμι, εξαιτίας του ιού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots