WTA
Καλές εντυπώσεις στην επιστροφή η Svitolina (vid)

 
Καλές εντυπώσεις στην επιστροφή η Svitolina (vid)
© Chris Smith/Charleston Tennis LLC
tn team Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 - 11:08

H Elina Svitolina έδωσε τον πρώτο της αγώνα μετά από περισσότερο από έναν χρόνο και μετά την εγκυμοσύνη της, παίζοντας σε αρκετά υψηλό επίπεδο, αν και δεν απέφυγε στο τέλος την ήττα από τη Yulia Putintseva.

Ήταν πολύ ανταγωνιστική στην πρεμιέρα της στο τουρνουά του Τσάρλεστον στις Ηνωμένες Πολιτείες η Elina Svitolina, στον πρώτο αγώνα που έδωσε από τον Μάρτιο του 2022.

Στο τέλος ωστόσο, μετά και από μια μάχη 2 ωρών και 46 λεπτών με την Putintseva, ηττήθηκε με 6-7 (3), 6-2, 6-4 κι έτσι δεν θα συνεχίσει στο Credit One Charleston Open.

H 28χρονη Ουκρανή, η οποία έγινε μητέρα τον περασμένο Οκτώβριο, στάθηκε πολύ καλά και κατάφερε να προηγηθεί με σετ απέναντι σε μια πολύ δυνατή αντίπαλη, σώζοντας και ένα set point στο 4-5, 30-40. 

Το 2ο σετ ξέφυγε γρήγορα από τον έλεγχό της, στο 3ο σετ όμως πάλεψε μέχρι τέλους και κατάφερε να μείνει μαζί με την Putintseva μέχρι το 4-4. Η Καζάκα έκανε το break στο 9ο game για να προηγηθεί με 5-4 και στο επόμενο game έσβησε ένα break point, για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Στον 2ο γύρο του Charleston Open, η Putintseva θα αντιμετωπίσει τη Νο.7 του ταμπλό, Ekaterina Alexandrova.

Σε άλλα παιχνίδια που έγιναν χθες, η Linda Fruhvirtova έβγαλε εκτός τη Νο.14 του ταμπλό Jil Teichmann με 6-2, 3-6, 6-2, ενώ η Sloane Stephens απέκλεισε τη Louisa Chirico με 3-6, 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots