WTA
Έκανε τη ζωή της δύσκολη η Pegula (vids)

 
Jessica Pegula
Jessica Pegula © Jimmie48/WTA
tennisnews team Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 - 1:47

H Jessica Pegula έχασε ένα προβάδισμα με 7-5, 4-0 απέναντι στην Irina-Camelia Begu, αργότερα βρέθηκε να χάνει με 0-4 στο 3ο σετ, όμως τελικά βρήκε το δρόμο για τη νίκη σε ένα απίστευτο ματς στο Τσάρλεστον!

Σε έναν αγώνα που είχε απότομες και μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων, η Pegula φαινόταν να τα είχε όλα στον έλεγχό της, όταν βρέθηκε μπροστά με 7-5, 4-0 στα μέσα του 2ου σετ.

Η Begu κέρδισε όμως 10 games στη σειρά, για να αλλάξει για τα καλά το παιχνίδι. Όχι μόνο ανέτρεψε το 2ο σετ η Ρουμάνα, αλλά προηγήθηκε και με 4-0 στο 3ο σετ, δείχνοντας να το έχει φέρει στα μέτρα της.

Παρόλα αυτά το ματς "έκρυβε" άλλη μια μεγάλη ανατροπή, με την Pegula να κερδίσει τα 6 επόμενα games και να κατακτά τελικά το αποφασιστικό σετ, φτάνοντας στη νίκη με 7-5, 4-6, 6-4, έπειτα από 2 ώρες και 30 λεπτά παιχνιδιού.

Έστω κι έτσι, η Pegula πήρε μια σανίδα σωτηρίας και αύριο θα αντιμετωπίσει την Paula Badosa για τα προημιτελικά της διοργάνωσης του Τσάρλεστον. Η Ισπανίδα είχε επικρατήσει νωρίτερα της Diana Shnaider με 6-1, 6-3 και γενικά παίζει όλη την εβδομάδα πολύ καλό τένις.

Στην καλύτερη 8άδα μπήκε και η Ons Jabeur, η οποία κέρδιε την Caroline Dolehide με 6-3, 7-5. Στα προημιτελικά η Jabeur θα αντιμετωπίσει την Anna Kalinskaya, που έβγαλε εκτός τη Victoria Azarenka, με 6-4, 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots