WTA
Στο Νο.131 του κόσμου στα διπλά η Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 - 14:31

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ σκαρφάλωσε στο Νο.131 του κόσμου στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, βελτιώνοντας για μια ακόμα φορά το career high της. Σταθερή στο Νο.9 του κόσμου η Μαρία Σάκκαρη, νέα career high σημείωσαν και οι Σαπφώ Σακελλαρίδη, Δήμητρα Παύλου και Ελένη Χριστοφή.

Η Παπαμιχαήλ κέρδισε 12 θέσεις αυτή την εβδομάδα και βρέθηκε στο Νο.131 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, όπου είναι η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια, βελτιώνοντας παράλληλα και το προσωπικό της ρεκόρ.

Το career high της βελτίωσε και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία ανέβηκε στο Νο.161, δυο θέσεις ψηλότερα. Ακολουθεί στην κατάταξη των διπλών η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που υποχώρησε στο Νο.227. Η Ελένη Χριστοφή βρίσκεται στο Νο.445 του κόσμου, ενώ η Μάρθα Ματούλα στο Νο.458, βελτιώνοντας και εκείνη το ρεκόρ της.

Στα μονά η Μαρία Σάκκαρη διατηρήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Νο.9 του κόσμου, μένοντας με ασφάλεια στο Top 10.

Η Παπαμιχαήλ κέρδισε μια θέση και βρίσκεται στο Νο.151, ενώ η Γραμματικοπούλου έχασε 9 και βρέθηκε στο Νο.202. Η Σακελλαρίδη έχασε 6 θέσεις και υποχώρησε στο Νο.331.

Η Ματούλα κέρδισε 10 θέσεις και βρέθηκε στο Νο.559, ενώ η Μιχαέλα Λάκη υποχώρησε μια θέση, στο Νο.606. Νέα career high έκαναν οι Δήμητρα Παύλου και Χριστοφή, με την πρώτη να κερδίζει 91 θέσεις και να σκαρφαλώνει στο Νο.699 του κόσμου. Η Χριστοφή κέρδισε 2 θέσεις και βελτίωσε για 2η διαδοχική εβδομάδα το career high της, στο Νο.716. Τέλος, στην κατάταξη βρίσκεται και η Ελένη Κορδολαίμη, που κέρδισε 11 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.915.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών:

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots