WTA
Δέχτηκε 16 ερωτήσεις, απάντησε με 58 λέξεις η Raducanu!

 
Emma Raducanu
Emma Raducanu © Jimmie48/WTA
tn team Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 12:54

H Emma Raducanu δεν είχε καμία διάθεση να βρίσκεται στη συνέντευξη Τύπου χθες στη Μαδρίτη, απαντούσε μονολεκτικά ή με μια φράση σε κάθε ερώτηση που δεχόταν και τελικά έφτασε να πει μόλις 58 λέξεις, σε 16 ερωτήσεις.

Η Emma Raducanu δεν έχει καταφέρει να δείξει κάτι αντίστοιχο αγωνιστικά μετά την κατάκτηση του US Open το 2021, έχει πέσει στο Νο.85 της παγκόσμιας κατάταξης και στη Μαδρίτη κινδυνεύει άμεσα να χάσει και τη θέση της στο Top 100.

Τα τελευταία χρόνια αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα προπονητή και γενικά φαίνεται πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τη σταθερότητα και την ισορροπία που χρειάζεται, για να έχει μια συνέπεια στα αποτελέσματά της.

Η πίεση πάντως που έχει δεχθεί μετά το US Open του 2021 από τα βρετανικά media, που έψαχναν για χρόνια μια "ηρωίδα" και τη βρήκαν στο πρόσωπό της, είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Δεν ξέρουμε αν αυτός ήταν και ο λόγος, ή αν απλά μια κακή μέρα, που η 20χρονη Βρετανίδα επέλεξε να έχει αυτή τη στάση χθες, στη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα στην αίθουσα βρέθηκαν δυο Βρετανοί δημοσιογράφοι, συνολικά της έγιναν 16 ερωτήσεις και η Raducanu απαντούσε συνεχώς "κοφτά", με ελάχιστες ή και μόνο μια λέξη. Ακόμα και όταν ρωτήθηκε για την καλή της φίλη και επίσης Βρετανίδα Jodie Burrage, έδωσε απαντήσεις του τύπου "μου αρέσει" και "είναι καλή παίκτρια".

Σήμερα, η Raducanu θα κάνει την πρεμιέρα της στο Madrid Open, αντιμετωπίζοντας τη Viktoriya Tomova από τη Βουλγαρία. Η νίκη θα είναι μονόδρομος για τη Βρετανίδα, προκειμένου να μείνει στο Top 100 της WTA.

UPDATE: H Raducanu αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού και θα αποχωρήσει από το Top 100.

Αναλυτικά όλες οι απαντήσεις που έδωσε η Raducanu:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots