WTA
Ήττα στο διπλό για Σάκκαρη και Vekic

 
Ήττα στο διπλό για Σάκκαρη και Vekic
© Cédric Lecocq/FFT
tn team Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 - 20:36

Δεν θα συνεχίσουν στο διπλό του Νότιγχαμ η Μαρία Σάκκαρη και η Donna Vekic, που ηττήθηκαν από τις Cristina Bucsa και Makoyo Ninomiya στο Νότιγχαμ.

Η Μαρία και η Vekic ηττήθηκαν από τις Bucsa και Ninomiya με 3-6, 6-4, 10-6, στον 1ο γύρο του διπλού του Nottingham Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια και η καλή της φίλη από την Κροατία, ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και προηγήθηκαν με 5-1 στο 1ο σετ, το οποίο έκλεισαν τελικά στα 9 games.

H Bucsa και η Ninomiya προηγήθηκαν με τη σειρά τους με 4-1 στο 2ο σετ, στο οποίο Σάκκαρη και Vekic κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 4-4, έχασαν όμως δυο game points στο 10ο game και δέχτηκαν νέο break, για να χάσουν το σετ με 6-4.

Στο match tie-break, η Ισπανίδα και η Γιαπωνέζα συμπαίκτριά της προηγήθηκαν με 7-2 και παρά την αντεπίθεση των Σάκκαρη και Vekic, που μείωσαν σε 7-5 και σε 8-6, πήραν τελικά το tie-break με 10-6 και "σφράγισαν" την πρόκριση για τα προημιτελικά του Νότιγχαμ.

Η Σάκκαρη βεβαίως έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο μονό του Rothesay Open, όπου βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό. Για τον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει αύριο την Alize Cornet.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots