WTA
Με Gauff η Σάκκαρη στον τελικό (vid)

 
Με Gauff η Σάκκαρη στον τελικό (vid)
© Mubadala Citi DC Open
tn team Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 - 1:30

Την Coco Gauff θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Ουάσινγκτον η Μαρία Σάκκαρη. Που και πότε θα δείτε τον αγώνα.

Η Gauff επικράτησε στον δεύτερο ημιτελικό του Mubadala Citi DC Open της Liudmila Samsonova με 6-3, 6-3 και μπήκε στον τελικό, όπου την περίμενε η Μαρία Σάκκαρη.

Η 19χρονη Αμερικανίδα, Νο.7 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε από νωρίς ένα προβάδισμα με 3-0 και το διατήρησε έως το τέλος του 1ου σετ, το οποίο έκλεισε στα 9 games. Και στο 2ο σετ έκανε νωρίς το break, "ξέφυγε" με 3-1 και έσβησε και τα 5 break points που αντιμετώπισε, για να ολοκληρώσει το ματς χωρίς να δεχτεί break. Με δικό της break, το 3ο της στο παιχνίδι, "σφράγισε" τη νίκη της σε 1 ώρα και 42 λεπτά, για να προκριθεί σε ακόμα έναν τελικό.

Αυτός θα είναι ο 5ος τελικός στην καριέρα της Gauff, που έχει κερδίσει τους 3 από τους 4 προηγούμενους. Και οι 3 νίκες της πάντως ήταν σε 250άρια τουρνουά, με τον μοναδικό χαμένο τελικό να είναι στο Roland Garros πέρσι. Σε 500άρι θα παίξει για 1η φορά σε τελικό.

Ο τελικός του Citi Open θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (06/08), στις 21:30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports6HD.

Θα είναι η 6η συνάντηση της Σάκκαρη με την Gauff, με την Ελληνίδα να έχει πολύ καλή προϊστορία, έχοντας κερδίσει την Αμερικανίδα 4 φορές και έχοντας χάσει μόλις 2 σετ σε αυτά τα 5 πρώτα παιχνίδια τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots