WTA
Δεν συνεχίζει στην Λιουμπλιάνα η Σακελλαρίδη

 
Δεν συνεχίζει στην Λιουμπλιάνα η Σακελλαρίδη
tn team Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:50

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έκανε ακόμα έναν καλό αγώνα στην Λιουμπλιάνα, δεν απέφυγε όμως την ήττα από την πολύ δυνατή Ισπανίδα, Marina Bassols Ribera, μένοντας εκτός προημιτελικών στο 125άρι της WTA.

Η Σακελλαρίδη ηττήθηκε έπειτα από δυο γεμάτα σετ από την Bassols Ribera, No.5 στο ταμπλό και Νο.132 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-4, 6-3.

Ο 23χρονη Ισπανίδα άνοιξε με break το ματς και κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο έως το τέλος του 1ου σετ, το οποίο έκλεισε στα 10 games.

Στο 2ο σετ πήρε και πάλι νωρίς το break, για το 3-1. Η Σακελλαρίδη, αφού πρώτα επέστρεψε από το 2-4, 15-40 και μείωσε σε 3-4, είχε τη μεγάλη ευκαιρία της να επιστρέψει και στο ματς, καθώς είχε break point για το 4-4.

Η Bassols Ribera κράτησε το σερβίς της για το 5-3 και στο επόμενο game "κλείδωσε" τη νίκη της κάνοντας ένα ακόμα break.

Στα προημιτελικά του Zavarovalnica Sava Ljubljana, η Bassols Ribera θα αντιμετωπίσει την Κροάτισσα Lucija Ciric Bagaric.

Η Σακελλαρίδη, η οποία είχε κερδίσει στον 1ο γύρο της WTA 125 διοργάνωσης την Πολωνή Weronika Falkowska με 6-1, 6-2, συνεχίζει να έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό, όπου συνεργάζεται με την Αμερικανίδα Christina Rosca. Για τον 1ο γύρο οι δυο αθλήτριες κέρδισαν τις Falkowska και Katarzyna Kawa, No.2 στο ταμπλό, με 7-6 (1), 6-4 και θα παίξουν στα προημιτελικά με τις Alena Fomina-Klotz και Julia Lohoff.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots