WTA
Με Kasatkina η Παπαμιχαήλ στον 2ο γύρο

 
Με Kasatkina η Παπαμιχαήλ στον 2ο γύρο
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:56

Την Daria Kasatkina, Νο.13 στον παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει η Δέσποινα Παπαμιχαήλ την Πέμπτη, για τη φάση των "16" του Pan Pacific Open στο Τόκιο.

Μετά και τη μεγάλη πρόκριση που πανηγύρισε σήμερα για την τελική 16άδα του Pan Pacific Open, η Παπαμιχαήλ έμαθε πριν από λίγο και την αντίπαλό της στον 2ο γύρο του Τόκιο, που θα είναι μια από τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου τα τελευταία χρόνια, η Daria Kasatkina.

Η 26χρονη Ρωσίδα, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.13 στον κόσμο, κέρδισε μετά από μεγάλη μάχη τη Marta Kostyuk με 3-6, 6-4, 6-3 και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο.

Θα είναι η 2η διαδοχική χρονιά που η Παπαμιχαήλ πετυχαίνει νίκη σε κυρίως ταμπλό WTA 500 διοργάνωσης, αφού το είχε κάνει και πέρσι στο ίδιο τουρνουά, ερχόμενη και πάλι από τα προκριματικά.

Πέρσι, είχε παίξει στον 2ο γύρο και τότε με μια παίκτρια αυτού του βεληνεκούς, την Garbine Muguruza, που βρισκόταν στο Νο.12 του κόσμου. Φέτος θα παίξει με το Νο.13 του κόσμου, με την αναμέτρηση να γίνεται την Πέμπτη, καθώς αύριο η Παπαμιχαήλ θα έχει ρεπό.

Την Πέμπτη θα κάνει την πρεμιέρα της και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Misaki Doi, που απέκλεισε σήμερα την Petra Martic με 7-5, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots