WTA
Δεν ήξερε με ποια παίζει στα προημιτελικά η Σάκκαρη! (vid)

 
Δεν ήξερε με ποια παίζει στα προημιτελικά η Σάκκαρη! (vid)
tn team Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 - 14:38

H Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του China Open, όπου σε λιγότερες από 20 ώρες θα αντιμετωπίσει την Coco Gauff - κάτι που ωστόσο η ίδια δεν γνώριζε, όπως αποκάλυψε μετά τον αγώνα της!

Στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε αμέσως μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Xinyu Wang, η Σάκκαρη ρωτήθηκε για τον αυριανό προημιτελικό, αποκάλυψε: "Δεν ξέρω με ποια παίζω!"

Το αστείο ήταν πως ούτε ο δημοσιογράφος ήταν προετοιμασμένος γι' αυτό κι έτσι άλλαξε το ερώτημα, ρωτώντας της γενικά για τις προσδοκίες της στο τουρνουά του Πεκίνου: "Οι προσδοκίες μου σε κάθε τουρνουά είναι να φτάνω όσο πιο μακριά μπορώ, εδώ είναι ένα από τα δυνατότερα τουρνουά της χρονιάς, οπότε όσο πιο μακριά πας τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Περιμένω ακόμα μια μάχη και ελπίζω να μπορέσω να μείνω στο Πεκίνο μέχρι το τέλος."



Η Σάκκαρη ρωτήθηκε και για τη σημερινή της αναμέτρηση με την Xinyu Wang, που έπαιξε πολύ καλό τένις: "Δεν σταμάτησα να πιστεύω ότι θα έκλεινα το ματς ακόμα και όταν ήμουν πίσω με break point. Είναι πολύ δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις μια ντόπια παίκτρια. Ήταν η τελευταία Κινέζα στο ταμπλό του μονού, οπότε όλοι την υποστήριζαν, αυτό περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που πάλεψα. Η συμπεριφορά μου στο court σήμερα δεν ήταν η καλύτερη, όμως είμαι χαρούμενη που πέρασα στα προημιτελικά."

Η συνέντευξη έκλεισε με... ελληνικά, με τον Κινέζο συνεντευξιαστή να ευχαριστεί τη Μαρία στη μητρική της γλώσσα!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots