WTA
Κέρδισε τη Rybakina στην πρεμιέρα η Pegula (vid)

 
Κέρδισε τη Rybakina στην πρεμιέρα η Pegula (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - 1:49

H Jessica Pegula κέρδισε την Elena Rybakina με 2-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι του φετινού WTA Finals.

Μια πολύ καλή νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα της στο WTA Finals η Jessica Pegula, η οποία κέρδισε την Elena Rybakina με 7-5, 6-2 και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά.

Η 29χρονη Αμερικανίδα, η οποία αγωνίζεται για 2η φορά στο WTA Finals και διεκδικεί την 1η πρόκρισή της στα ημιτελικά, υπέστη πρώτη το break και έμεινε πίσω με 3-5 στο 1ο σετ.

Μετά απ' αυτό, κέρδισε 6 games στη σειρά, για να ανατρέψει αρχικά το 1ο σετ και να το κερδίσει με 7-5, αλλά και να πάρει προβάδισμα με break στο 2ο, στο 2-0. Αργότερα εξασφάλισε προβάδισμα και με double break και τελικά ολοκλήρωσε τη νίκη της με ένα love service game για το 6-2, κλειδώνοντας τη νίκη της σε 83 μόλις λεπτά.

Αυτή ήταν η 2η νίκη της Pegula απέναντι στην Rybakina σε 3 αναμετρήσεις. Η Αμερικανίδα κέρδισε τα 10 από τα 12 τελευταία games του αγώνα, για να φτάσει σ' αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα μετά από το 3-5 του 1ου σετ.

Ήταν ο αγώνας που άνοιξε την αυλαία στο WTA Finals του Κανκούν και η Pegula παίρνει το πρώτο προβάδισμα στο Bacalar Group, όπου βρίσκονται ακόμα η Aryna Sabalenka και η Μαρία Σάκκαρη. Πρόκειται αναμφίβολα για έναν όμιλο φωτιά, με όλες τις παίκτριες να έχουν πιθανότητες πρόκρισης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots