Πρωταθλήτρια στο AAC η Ματούλα

 
Πρωταθλήτρια στο AAC η Ματούλα
tennisnews team Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 - 11:38

Η ομάδα της Μάρθα Ματούλα, Tulsa Golden Hurricane, κατέκτησε το τουρνουά American Athletic Conference, στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Στον αγώνα που έκρινε την πρωταθλήτρια ομάδα, το πανεπιστήμιο της Tulsa κέρδισε το University of South Florida με 4-0.

H γυναικεία ομάδα τένις του University of Tulsa είχε ένα φανταστικό τριήμερο στο Μέμφις του Τενεσί, για να κατακτήσει το American Athletic Conference Tournament. Την προηγούμενη Πέμπτη, 21 Απριλίου, κέρδισε το Tulane με 4-1 και πέρασε στα ημιτελικά, όπου κέρδισε το πανεπιστήμιο του Houston με 4-2, την επόμενη μέρα.

Η Μάρθα Ματούλα, η οποία διανύει την πρώτη της σεζόν στο πανεπιστήμιο της Tulsa, δε χρειάστηκε να ολοκληρώσει τις αναμετρήσεις της στα μονά σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ενώ στα διπλά είχε ένα κερδισμένο και ένα χαμένο σετ, μαζί με την συμπαίκτριά της και επίσης πρωτοετή, Rongrong Leenabanchong.

Στον τελικό, η Tulsa Golden Hurricane, που είναι στο Νο30 της κατάταξης, πραγματοποίησε έναν μεγάλο θρίαμβο, συντρίβοντας το University of South Florida με 4-0. Το South Florida βρίσκεται στο Νο56 της κατάταξης των ομάδων στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Η Ματούλα συμμετείχε στους δύο από τους 4 κερδισμένους πόντους της ομάδας της. Κέρδισε στα μονά την Juliana Cardoso με 6-2, 1-6, 6-1, ενώ στα διπλά μαζί με την Leenabanchong κέρδισαν το σετ που έπαιξαν με τις Cardoso και Jessica Chaves, με 6-3.

Tulsa - USF 4-0

Μονά:
Ksenia Laskutova - Vera Bessonova 6-2, 6-4
Renata Kuricova - Vanja Klaric 6-4, 7-6 (5)
Martha Matoula - Juliana Cardoso 6-2, 1-6, 6-1

Διπλά:
Laskutova/Kuricova - Bessonova/Martinez 6-4
Leenabanchong/Matoula - Chaves/Cardoso 6-3

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots