Δεν θα παίξει στο Davis Cup o Στέφανος

 
Δεν θα παίξει στο Davis Cup o Στέφανος
tn team Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:02

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το πρόγραμμα των αναμετρήσεων του tie της Ελλάδας με την Λιθουανία για το Davis Cup και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν δηλώθηκε εξαιτίας του τραυματισμού του.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε η σημερινή ανακοίνωση του προγράμματος των αγώνων του Davis Cup, μεταξύ της Ελλάδας και της Λιθουανίας, για το World Group II του Davis Cup.

Ο Στέφανος, που έχει τον τραυματισμό του στο πέλμα του ποδιού του από το US Open, δεν είναι ακόμα στο 100% του και δεν δηλώθηκε για την ώρα από την ελληνική ομάδα, δεν είναι όμως αδύνατο να υπάρξει αλλαγή μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως εξήγησε και ο αρχηγός της αποστολής, Απόστολος Τσιτσιπάς.

Στο Νο.1 της ομάδας μας δηλώθηκε ο Μιχάλης Περβολαράκης και στο Νο.2 ο Πέτρος Τσιτσιπάς.

Στο πρώτο ματς του Σαββάτου, που θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι, ο Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Laurynas Grigelis. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Πέτρου Τσιτσιπά με το Νο.1 της Λιθουανίας, Ricardas Berankis.

Την Κυριακή η δράση θα αρχίσει στις 10:00 το πρωί με το διπλό, όπου δηλώθηκαν οι Περβολαράκης και Πέτρος Τσιτσιπάς και οι Edas Butvilas και Vilius Gaubas από την αντίπαλη ομάδα. Θα ακολουθήσουν τα δυο μονά, τα οποία αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι οι ίδιοι παίκτες, σε εναλλάξ αγώνες σε σχέση μ' αυτούς της 1ης ημέρας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots