Τσιτσιπάς: "Περήφανος γι' αυτή την ομάδα"

 
Τσιτσιπάς: "Περήφανος γι' αυτή την ομάδα"
tn team Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:31

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί της Τυνησίας με 3-1 για το World Group II του Davis Cup.

Πολύ ευχαριστημένος με τη δική του απόδοση, αλλά και με όλη την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις δηλώσεις που έκανε από το court λίγο μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Skander Mansouri, με την οποία "σφράγισε" και την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στα πλέι-οφ του World Group I του Davis Cup.

"Καμία μάχη δεν είναι εύκολη, αλλά κατάφερα να εκτελέσω καλά το πλάνο παιχνιδιού μου και αυτό έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στην Εθνική μου ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτή την ομάδα, φτάσαμε συλλογικά σ' αυτό το αποτέλεσμα. Ήρθαμε εδώ με στόχο να κερδίσουμε, με κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν θα ήμασταν ικανοποιημένοι, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που θα φύγουμε με τη νίκη από την Τυνησία και μπορούμε να κυνηγήσουμε περισσότερη επιτυχία στο μέλλον", είπε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών.

Η Ελλάδα κατάφερε να προκριθεί στα πλέι-οφ του World Group I του Davis Cup, όπου τον Μάρτιο του 2023 θα διεκδικήσει την άνοδό της στην 1η κατηγορία, για πρώτη φορά από το 2004.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots