Οι πανηγυρισμοί της Εθνικής και η "περηφάνια" του Στεφ (vid)

 
Οι πανηγυρισμοί της Εθνικής και η "περηφάνια" του Στεφ (vid)
tn team Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 8:04

Η Εθνική μας ομάδα στο Davis Cup πήρε μια μεγάλη νίκη στην Τυνησία και έδειξε πόσο δεμένη είναι με τους πανηγυρισμούς της να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την ελληνική σημαία, το εθνικό μας σύνθημα και την "περηφάνια" που νιώθει για τις ρίζες του.

Το βίντεο από τους πανηγυρισμούς της Εθνικής μας ομάδας Davis Cup μετά τη σπουδαία νίκη επί της Τυνησίας με 3-1 και την πρόκρισή της στα πλέι-οφ του World Group I παίζει αρκετά τις τελευταίες ώρες στην παγκόσμια κοινότητα του τένις, ενώ αναδημοσιεύτηκε και από την επίσημη σελίδα της ιστορικής διοργάνωσης.

Το βίντεο από τους πανηγυρισμούς της ελληνικής ομάδας δημοσίευσε πρώτα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στους 1,6 εκατομμύριο followers του στο Instagram. 

Επιπλέον, στους 362 χιλιάδες και πλέον followers του στο Twitter, έγραψε τον ορισμό της λέξης υπερηφάνεια, καθώς και τη σημασία της ελληνικής σημαίας και του εθνικού μας συνθήματος.

"Η σημαία της Ελλάδας έχει 9 λωρίδες, για τις 9 συλλαβές της ελληνικής φράσης "Ελευθερία ή Θάνατος". Το μπλε χρώμα εκπροσωπεί τη θάλασσα και το λευκό τα κύματα", έγραψε συγκεκριμένα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, o οποίος από το 2019 συμμετέχει ανελλιπώς στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots