Στήθηκε το court στο κλειστό του ΟΑΚΑ (vid)

 
Στήθηκε το court στο κλειστό του ΟΑΚΑ (vid)
tn team Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 9:18

Στήθηκε ήδη το γήπεδο τένις στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπου θα φιλοξενηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι αγώνες για το Davis Cup.

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τον Ισημερινό με φόντο μια ιστορική άνοδο στο World Group I του Davis Cup, το διήμερο 4 και 5 Φεβρουαρίου.

Το τερέν στο κλειστό "Νίκος Γκάλης" στο ΟΑΚΑ διαμορφώθηκε ήδη για τους αγώνες και τις προπονήσεις φυσικά των παικτών που θα προηγηθούν.

Την Ελλάδα στους αγώνες θα εκπροσωπήσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Αλέξανδρος Σκορίλας, Πέτρος Τσιτσιπάς και Αριστοτέλης Θάνος. Αργηχός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και ομοσπονδιακός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την ελληνική ομάδα απαρτίζουν ακόμα ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο βοηθός προπονητή Θανάσης Μανέκας.

Το Σάββατο (04/02) θα γίνουν οι πρώτοι δυο αγώνες των μονών, με ώρα έναρξης τις 11:00 το πρωί, ενώ την Κυριακή θα γίνουν οι υπόλοιποι αγώνες (ένα διπλό και δυο μονά), ξεκινώντας από το διπλό, στις 12:00 το μεσημέρι.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο και ήδη η ομοσπονδία ανακοίνωσε το άνοιγμα 3.500 νέων θέσεων, ώστε να εξυπηρετηθεί περισσότερος κόσμος. Η προπώληση συνεχίζεται μέσω του viva.gr.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots