Πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ για Τσιτσιπά (vid)

 
Πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ για Τσιτσιπά (vid)
© REUTERS/Asanka Brendon
tn team Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 - 17:14

O Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου για το Davis Cup.

Μετά το χαλαρό πρωινό μπάνιο στη λίμνη της Βουλιαγμένης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς αγώνων και έκανε την πρώτη του προπόνηση σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, που έχει διαμορφωθεί για τους αγώνες του Davis Cup της Ελλάδας με τον Ισημερινό για τα πλέι οφ του World Group I.

Ο 24χρονος πρωταθλητής μας, ο οποίος φυσικά δεν χρειάζεται πολλές προπονήσεις μιας και έρχεται κατευθείαν από την Αυστραλία, όπου έπαιξε στον τελικό του Australian Open μόλις την Κυριακή, αναμένεται να παίξει το Σάββατο και την Κυριακή, προκειμένου να βοηθήσει την Ελλάδα να εξασφαλίσει μια ιστορική άνοδο στο World Group I.

Θυμίζουμε πως την ελληνική ομάδα απαρτίζουν ακόμα οι Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας και Αριστοτέλης Θάνος, οι οποίοι δουλεύουν με το υπόλοιπο τιμ από τις αρχές της εβδομάδας στις εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club.

Οι αγώνες του tie θα αρχίσουν στις 11 το πρωί το Σάββατο (04/02) και στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή (05/02), ενώ εκτός από το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου και τους 15 χιλιάδες φίλους του τένις που αναμένονται στο ΟΑΚΑ, θα μεταδοθούν και τηλεοπτικά από την COSMOTE TV.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots