Χαλαρό μπάνιο στη Βουλιαγμένη λίγο πριν το Davis Cup o Στέφανος (vid)

 
Χαλαρό μπάνιο στη Βουλιαγμένη λίγο πριν το Davis Cup o Στέφανος (vid)
© REUTERS/Carl Recine
tn team Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 - 14:23

Μετά το μεγάλο του ταξίδι από την Αυστραλία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς χαλαρώνει με πρωινό μπάνιο στη λίμνη της Βουλιαγμένης, λίγο πριν τους αγώνες του Davis Cup στο ΟΑΚΑ.

Την Κυριακή έπαιξε στον τελικό του Australian Open με τον Novak Djokovic, την Τρίτη βρισκόταν ήδη στην Αθήνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα ηγηθεί το Σαββατοκύριακο της προσπάθειας της Εθνικής ομάδας Davis Cup να πάρει μια ιστορική άνοδο στο World Group I.

Μετά το πολύωρο ταξίδι, σιγά-σιγά μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, που ξεκίνησε τη μέρα του σήμερα με ένα χειμερινό μπάνιο στη λίμνη της Βουλιαγμένης.

Σύντομα θα ξεκινήσει και τις προπονήσεις ο Στεφ, με τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής ομάδας να προετοιμάζονται ήδη από τις αρχές της εβδομάδες στις εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club.

Θυμίζουμε πως οι αγώνες για τα πλέι οφ του World Group I ανάμεσα στην Ελλάδα και τον Ισημερινό, θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ, όπου η ατμόσφαιρα θα είναι εκπληκτική, με το μεταμορφωμένο κλειστό "Νίκος Γκάλης" να αναμένεται να είναι γεμάτο, με σχεδόν 15 χιλιάδες φίλους του τένις να δίνουν πολύ δυναμικό "παρών".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots