Σκορίλας: "Η εμπειρία έκανε τη διαφορά"

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας © tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:19

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας ευχαρίστησε τον κόσμο που δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να στηρίζει την προσπάθειά του, είπε πως δεν ήταν αγχωμένος αλλά η εμπειρία του Alex Molcan έκανε τη διαφορά, ενώ αναφέρθηκε και στον αυριανό αγώνα με τον Lukas Klein.

"Δεν υπήρχε άγχος, ήταν ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Έπρεπε να βρω λύσεις πιο γρήγορα. Το 1ο σετ κρίθηκε και από κάποια break που εγώ δεν έκανα και κατάφερε να τα κάνει εκείνος. Είναι σίγουρα πιο έμπειρος και έπαιξε καλύτερα τους κρίσιμους πόντους. Έχω βρεθεί στην άλλη πλευρά με άλλους παίκτες, παίζοντας καλύτερα αυτούς τους πόντους. Δεν μπόρεσα να επιβάλλω το παιχνίδι μου", είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Σκορίλας, μετά από την ήττα του με 6-1, 6-1 από τον Molcan στο πρώτο παιχνίδι του tie της Ελλάδας με τη Σλοβακία για το Davis Cup.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί και αύριο, αν φυσικά το tie δεν έχει ολοκληρωθεί, ενάντια σε ακόμα έναν πολύ δυνατό παίκτη από το κορυφαίο επίπεδο, τον Lukas Klein: "Το τι έγινε σήμερα στο ματς είναι κάτι που τελείωσε πριν 20 λεπτά. Το διαγράφω από το μυαλό μου. Αύριο παίζω με έναν διαφορετικό παίκτη και θα κρατήσω μόνο κάποια πράγματα που χρειάζονται βελτίωση και θα τα δουλέψουμε για το καλύτερο."

Τέλος, μιλώντας για τον κόσμο που έδωσε δυναμικό "παρών" στο Καλλιμάρμαρο, ο Αλέξανδρος είπε: "Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, που στήριζε σε κάθε πόντο ακόμα και όταν το ματς ήταν 4-1 και 5-1. Ήταν εκεί για κάθε πόντο και το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κοινό, τους ευχαριστώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots