Την Τετάρτη ξεκινάει η Εθνική στη Φινλανδία

 
Την Τετάρτη ξεκινάει η Εθνική στη Φινλανδία
tn team Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 - 15:36

Στο Vierumaki της Φινλανδίας βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών, που θα διεκδικήσει αυτή την εβδομάδα την άνοδό της στην 1η κατηγορία του Billie Jean King Cup. Η ομάδα μας ξεκίνησε σήμερα τις προπονήσεις και την Τετάρτη θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά.

Η Ελλάδα, με αρχηγό τον Νίκο Αλεξίου, θα εκπροσωπηθεί στα indoor γήπεδα του Vierumaki από τις Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Μάρθα Ματούλα, Μιχαέλα Λάκη και Ελένη Χριστοφή.

Από χθες το βράδυ οι τέσσερις παίκτριες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκονται στη Φινλανδία και σήμερα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στα γήπεδα του Vierumaki.

Βίντεο από την προετοιμασία των παικτριών μας, μπορείτε να παρακολουθήσετε στη σελίδα του tennisnews.gr στο Instagram, όπου ανεβαίνει συνεχώς νέο υλικό σε stories με προπονήσεις και δηλώσεις.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η Ελλάδα θα έχει ρεπό αύριο και θα δώσει τον πρώτο της αγώνα την Τετάρτη, 13 Απριλίου, απέναντι στη νικήτρια ομάδα μεταξύ της Αιγύπτου και της Νορβηγίας.

Αυτές είναι και οι τρεις ομάδες του δικού μας ομίλου, με την Αίγυπτο να έχει στην αποστολή της τη Mayar Sherif, Νο.61 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και κορυφαία παίκτρια στο τουρνουά βάσει κατάταξης.

Στον άλλον όμιλο βρίσκονται το Λουξεμβούργο, η Φινλανδία, η Λιθουανία και το Ισραήλ. Οι δυο καλύτερες ομάδες στο τουρνουά θα ανεβούν στην 1η κατηγορία του Billie Jean King Cup, ενώ οι δυο χειρότερες θα υποβιβαστούν στην 3η κατηγορία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots