Ήττα για την Παπαμιχαήλ, στο διπλό θα κριθεί η παραμονή

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 17:23

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ υπέστη την ήττα από την πολύ έμπειρη και άλλοτε Top 100 παίκτρια Mandy Minella κι έτσι η Ελλάδα θα διεκδικήσει την παραμονή της στη 2η κατηγορία του Billie Jean King Cup στο διπλό με το Λουξεμβούργο.

Το διπλό θα κρίνει και σήμερα τη νικήτρια ομάδα, όπως έγινε και στις δυο προηγούμενες συναντήσεις της Ελλάδας στο τουρνουά της 2ης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Billie Jean King Cup.

Η Ελλάδα, που κέρδισε τη Νορβηγία με 2-1 αλλά ηττήθηκε από την Αίγυπτο με 1-2 και βγήκε 3η στην τριπλή ισοβαθμία στον όμιλό της, παίζει σήμερα με το Λουξεμβούργο για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, η Μάρθα Ματούλα πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή από το 3-6, 1-5 και κέρδισε τη Marie Weckerle με 3-6, 7-6 (4), 6-0. Στο δεύτερο παιχνίδι ωστόσο, η πολύπειρη Mandy Minella επικράτησε της Δέσποινας Παπαμιχαήλ με 6-1, 6-0 και ισοφάρισε για το Λουξεμβούργο.

Το διπλό θα κρίνει την ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία και εκεί οι Ελένη Χριστοφή και Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσουν τις Minella και Claudine Schaul.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots