Πρόκριση στην Palmanova για Σαπφώ και Στέφανο Σακελλαρίδη

 
Πρόκριση στην Palmanova για Σαπφώ και Στέφανο Σακελλαρίδη
tn team Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 1:14

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη εξασφάλισε την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Vilas Tennis Academy στην Palmanova της Ισπανίας, ενώ στους "16" προκρίθηκε ο Στέφανος Σακελλαρίδης.

Μετά από μια μεγάλη μάχη 2 ωρών και 34 λεπτών, η Σαπφώ Σακελλαρίδη κατάφερε να κερδίσει τη Ρουμάνα Ioana Loredana Rosca με 7-5, 6-7 (2), 11-9 και να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF, στην Palmanova της Μαγιόρκας.

Ήταν η 3η νίκη για την Σαπφώ στο ταμπλό των προκριματικών, αφού στην πρεμιέρα της είχε κερδίσει τη Γαλλίδα Nahia Berecoechea με 6-2, 6-2, ενώ χθες απέκλεισε την Ισπανίδα Paula Arias Manjon, με 6-4, 7-6 (0).

Αύριο για τον 1ο γύρο η 19χρονη Ελληνίδα, Νο.324 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Rosa Vicens Mas, No.7 στο ταμπλό και Νο.186 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο Στέφανος Σακελλαρίδης κέρδισε τον Chak Lam Coleman Wong από το Χονγκ Κονγκ με 6-4, 4-6, 6-3 και πήρε μια δύσκολη πρόκριση για τη φάση των "16".

Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε τον Ιταλό Stefano Travaglia, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.333 στον κόσμο, είτε τον Ισπανό Benjamin Winter Lopez, Νο.666 στον κόσμο, σε έναν αγώνα που θα γίνει την Πέμπτη.

Αύριο θα γίνει ο αγώνας της Σαπφώς με την Vicens Mas, ενώ στα διπλά θα συνεχιστεί ο αγώνας της Σαπφώς και της Lia Karatancheva με τις Amina Anshba και Ekaterina Makarova στο διπλό, που διακόπηκε σήμερα στο 7-6 (2) υπέρ των Ρωσίδων.

Στο διπλό των ανδρών, ο Μιχάλης Σακελλαρίδης και ο Ισπανός Nicolas Rafael Goldberg Alviani ηττήθηκαν σήμερα από τον Δανό Kane Bonsach Ganley και τον Ισπανό Sergio Callejon Hernando με 6-0, 6-7 (6), 10-4.

Αύριο θα κάνουν την πρεμιέρα τους οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης, που θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς Gianmarco Ferrari και Gabriele Piraino, Νο.4 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots