2 στα 2 και 8άδα η Χριστοφή

 
Ελένη Χριστοφή
Ελένη Χριστοφή
tn team Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 18:25

Η Ελένη Χριστοφή έκανε το 2 στα 2 στο Lyttos Beach και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF. Η Χριστοφή προκρίθηκε και στα ημιτελικά του διπλού, όπως και οι Δήμητρα Παύλου και Έλενα Κοροκοζίδη.

Η Χριστοφή επιβλήθηκε της Τσέχας Emma Slavikova με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Lyttos Beach του Ηρακλείου.

Η 24χρονη Ελληνίδα, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.729 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, θα παίξει αύριο με τη Σλοβάκα Nina Vargova, για μια θέση στα ημιτελικά.

Στα διπλά προκρίθηκε στα ημιτελικά, μαζί με τη Δήμητρα Παύλου. Οι δυο Ελληνίδες, Νο.2 στο ταμπλό, κέρδισαν την Ιταλίδα Beatrice Stagno και τη Vargova με 6-2, 6-2 και θα παίξουν αύριο με τις Agustina Chlpac και Margarita Ignatjeva.

Η Έλενα Κοροκοζίδη και η Anna Ureke πέρασαν με walkover τις κορυφαίες του ταμπλό, Ivana Sebestova και Stephanie Judith Visscher. Αύριο θα παίξουν με τις Ρουμάνες Anastasia Safta και Lavinia Tanasie, για μια θέση στον τελικό.

Στο διπλό των ανδρών, ο Βαγγέλης Κυπριώτης και ο Στέφανος Σχινάς ηττήθηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Andres Andrade και τον Andrea Picchione με 6-3, 6-2 στα προημιτελικά. Οι Σέργης Κυρατζής και ο Αλέξανδρος Σκορίλας ηττήθηκαν από τους Matthew William Donald και ο Elmer Meoller με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots