Εκτός 8άδας ο Σακελλαρίδης στην Palmanova

 
Στέφανος Σακελλαρίδης
Στέφανος Σακελλαρίδης
tn team Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 20:42

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης έμεινε εκτός προημιτελικών στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων της Palmanova στην Ισπανία, καθώς ηττήθηκε σε ένα κλειστό ματς από τον Stefano Travaglia.

Ο Σακελλαρίδης έκανε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Travaglia, No.6 στο ταμπλό και Νο.333 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, αλλά ηττήθηκε μετά από 1 ώρα και 40 λεπτά με 6-3, 6-4.

Στο 1ο σετ ο Ιταλός έκανε νωρίς το break, προηγήθηκε με 4-1 και έκλεισε το σετ στο 6-3. Πιο κλειστό ήταν το 2ο σετ, στο οποίο οι δυο παίκτες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 4-4. Ο Travaglia έκανε το καθοριστικό break για να περάσει μπροστά με 5-4 και στο επόμενο game έσωσε το break back point του Στέφανου, για να κρατήσει το σερβίς του και να κάνει το 6-4.

Χθες ο Στέφανος είχε ολοκληρώσει την προσπάθειά του και στο διπλό, όπου μαζί με τον αδερφό του, Δημήτρη, συνάντησαν ξανά ιταλικό εμπόδιο, καθώς ηττήθηκαν από τους Gianmarco Ferrari και Gabriele Piraino, Νο.4 στο ταμπλό, με 3-6, 6-2, 12-10.

Η αδερφή του Στέφανου, Σαπφώ Σακελλαρίδη, ολοκλήρωσε χθες την πορεία της στο τουρνουά 25.000 δολαρίων της Palmanova, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα της ακαδημίας του Guillermo Vilas.

Η Σαπφώ ηττήθηκε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, όπου μπήκε μέσα από τα προκριματικά, από τη Γαλλίδα Alice Rame, με 6-1, 6-3.

Στο διπλό, μαζί με τη Lia Karatancheva από τη Βουλγαρία, ηττήθηκαν από τις Amina Anshba και Ekaterina Makarova, Νο.3 στο ταμπλό, με 7-6 (2), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots