Εκτός στο 25άρι της Ιταλίας Σακελλαριδης και Κορδολαίμη

 
Εκτός στο 25άρι της Ιταλίας Σακελλαριδης και Κορδολαίμη
tn team Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 11:08

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης και η Ελένη Κορδολαίμη έμειναν εκτός συνέχειας στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula στην Ιταλία.

Ο Σακελλαρίδης έπαιξε απευθείας στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, ηττήθηκε όμως από τον Αργεντινό Alejo Lorenzo Lingua Lavallen με 6-1, 6-4.

Στο προκριματικό ταμπλό της διοργάνωσης των γυναικών αγωνίστηκε η Ελένη Κορδολαίμη, που είχε μια αμφίρροπη μάχη με την Καζάκα Zhibek Kulambayeva, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, με 3-6, 6-1, 10-4.

Στο χωμάτινο 25άρι της ITF έλαβε μέρος και ο Στέφανος Σχινάς, ο οποίος είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο των προκριματικών από τον Ελβετό Alexander Orlov, Νο.14 στο ταμπλό, με 6-2, 6-3.

Στα προκριματικά ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και ο Δημήτρης Σακελλαρίδης, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ιταλό Niccolo Ciavarella, Νο.13 στο ταμπλό, με 6-4, 6-0.

Το τουρνουά του Santa Margherita di Pula θα συνεχίσει να έχει ελληνικό ενδιαφέρον, αφού στο κυρίως ταμπλό των γυναικών θα παίξει η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της κάποια από τα προκριματικά.

Η Σακελλαρίδη παίζει και στο διπλό, όπου μαζί με τη Maria Bondarenko θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τις Versace Gatti και Martina Peretti, ενώ διπλά παίζουν και τα αδέρφια της, ο Στέφανος και ο Δημήτρης Σακελλαρίδης, που θα αντιμετωπίσουν για τον 1ο γύρο τους Πορτογάλους Valentin De Carvalho και Goncalo Oliveira.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots