16άδα στο μονό, 4άδα στο διπλό ο Σακελλαρίδης

 
Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης
Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης
tn team Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 - 20:14

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης προκρίθηκε στη φάση των "16" της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Gurb στην Ισπανία, ενώ πέρασε και στα ημιτελικά του διπλού, μαζί με τον αδερφό του, Δημήτρη Σακελλαρίδη.

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης ξεκίνησε δυναμικά την προσπάθειά του στα μονά της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF, κερδίζοντας τον προερχόμενο από τα προκριματικά Ισπανό, Benjamin Winter Lopez, με 7-5, 6-1.

Στον 2ο γύρο ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.590 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θα αντιμετωπίσει τον Ισραηλινό Daniel Cukierman, No.5 στο ταμπλό και Νο.358 στον κόσμο.

Στα προκριματικά αγωνίστηκαν και τα αδέρφια του Στέφανου, ο Μιχάλης και ο Δημήτρης Σακελλαρίδης. Ο Μιχάλης ηττήθηκε από τον Ισπανό David Naharro με 6-1, 6-0, ενώ ο Δημήτρης από έναν άλλον Ισπανό, τον Ivan Perez Martin, με 6-2, 6-0.

Στα διπλά οι Στέφανος και Δημήτρης συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους, καθώς απέκλεισαν σήμερα και τους Νο.4 του ταμπλό, Ισπανούς David Jorda Sanchis και Bruno Pujol Navarro, με 7-5, 6-3.

Θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό της δυνατής διοργάνωσης της ITF αύριο, ενάντια στους Ισπανούς Ignacio Benzal Alia και Alvaro Lopez San Martin, που απέκλεισαν σήμερα τους κορυφαίους του ταμπλό, Davide Pozzi και Tennyson Whitting (6-4, 6-2).

Σήμερα έκανε την πρεμιέρα της και η αδερφή των Στέφανου, Μιχάλη και Δημήτρη, Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία αγωνίστηκε στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Saint-Gaudens στη Γαλλία. Παρά την προσπάθειά της, ηττήθηκε από τη Γαλλίδα Emma Lene, Νο.418 στον κόσμο, με 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots