Στον 3ο προκρ. γύρο ο Σακελλαρίδης στο 25άρι του Ηρακλείου

 
Στον 3ο προκρ. γύρο ο Σακελλαρίδης στο 25άρι του Ηρακλείου
tn team Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - 22:19

Ο Δημήτρης Σακελλαρίδης προκρίθηκε σήμερα στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF του Ηρακλείου, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του NANA Tennis Club.

Ο 17χρονος Δημήτρης πήρε τη νίκη ενάντια στον Σουηδό Kevin Edengren με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της δυνατής διοργάνωσης 25.000 δολαρίων του NANA Tennis Club, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Ήταν η πρεμιέρα ουσιαστικά για τον Σακελλαρίδη, που είχε bye για τον 2ο γύρο των προκριματικών. Αύριο θα αντιμετωπίσει τον 33χρονο Ρώσο Yan Sabanin, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Στον 2ο γύρο των προκριματικών ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές που έπαιξαν σήμερα στα γήπεδα του NANA.

Ο Ανδρέας Λοϊζάς "έπεσε" μετά από πολύ μεγάλη μάχη με τον Πολωνό Piotr Kusiewicz, Νο.14 στο ταμπλό, με 6-4, 6-7 (5), 10-8.

Πολύ κοντά ήταν και ο Στέφανος Σχινάς, που όμως ηττήθηκε με παρόμοιο τρόπο από τον Ki Lung Ng, Νο.15 στο ταμπλό, με 6-7 (3), 6-3, 10-8. Σε match tie-break πήγε και ο Χρήστος Γκλαβάς, που ηττήθηκε από τον Ισπανό Aaron Gil Garcia, με 3-6, 6-0, 10-5.

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος γνώρισε την ήττα από τον Ισραηλινό Lior Goldenberg, No.7 στο ταμπλό, με 7-6 (3), 6-1, ενώ ο Βαγγέλης Κυπριώτης έπαιξε με το Νο.2 του ταμπλό, τον Γάλλο Benjamin Pietri, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-1, 6-4.

Εκτός από τους παραπάνω, στα προκριματικά του Ηρακλείου έπαιξαν και οι Βλαντιμίρ Χόλμπαν και Ανδρέας Πολυχρονόπουλος, που ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στον 1ο γύρο των προκριματικών.

Αύριο, εκτός από την προσπάθεια του Δημήτρη Σακελλαρίδη, θα ξεκινήσουν και τα διπλά στο ανδρικό τουρνουά, όπου οι Σχινάς και Κυπριώτης θα αντιμετωπίσουν τους Μιχάλη Σακελλαρίδη και Sebastian Santibanez, οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης τους Αλέξανδρο Σκορίλα και Marlon Vankan, ενώ οι Αντωνόπουλος και Sebastian Gima τους Guy Den Heijer και Dax Donders.

Επίσης θα ξεκινήσουν τα κύρια ταμπλό, με τον Παύλο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Vankan για τον 1ο γύρο.

Στις γυναίκες, όπου διεξάγεται τουρνουά της κατηγορίας 40.000 δολαρίων της ITF, θα αγωνιστεί για τον 1ο γύρο η Δήμητρα Παύλου, που θα δώσει ένα πολύ δύσκολο ματς με την Αυστριακή Sinja Kraus, No.6 στο ταμπλό και Νο.224 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots