Ολοκλήρωσε την πορεία της στα ημιτελικά του Ηρακλείου η Παύλου

 
Ολοκλήρωσε την πορεία της στα ημιτελικά του Ηρακλείου η Παύλου
tn team Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - 16:01

Η Δήμητρα Παύλου ηττήθηκε από την Cristina Dinu στα ημιτελικά του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης και ολοκλήρωσε την καλή της πορεία. Φιναλίστ στο διπλό η Έλενα Κοροκοζίδη στις γυναίκες και οι Σέργης Κυρατζής και Λευτέρης Νέος στους άνδρες.

Η Δήμητρα Παύλου ηττήθηκε από την Cristina Dinu με 6-0, 6-3 στον σημερινό ημιτελικό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Ήταν μια πολύ δύσκολη αποστολή για τη 19χρονη Ελληνίδα, Νο.437 στον κόσμο, που στο 2ο σετ τα πήγε καλύτερα απέναντι στην Dinu, No.3 στο ταμπλό και Νο.287 στον κόσμο, προηγήθηκε με 3-1, όμως η 30χρονη Ρουμάνα πήρε τα 5 επόμενα games και ολοκλήρωσε το ματς σε 1 ώρα και 34 λεπτά.

Στον αυριανό τελικό η Dinu θα αντιμετωπίσει την 20χρονη Ισπανίδα Ane Mintegi Del Olmo, που ξεκίνησε από τα προκριματικά του τουρνουά και κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τη Ρουμάνα Alexandra Ignatik (No.4 ταμπλό) με 7-5, 6-2.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν τα ταμπλό των διπλών, με την Έλενα Κοροκοζίδη να παίρνει τη 2η θέση στις γυναίκες, αφού μαζί με τη Λετονή συμπαίκτριά της, Margarita Ignatjeva έφτασαν μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκαν σήμερα από τις Martina Colmegna και Maria Portillo Ramirez με 6-2, 6-4.

Στο διπλό των ανδρών, διοργάνωσης 15.000 δολαρίων, οι Κύπριοι Σέργης Κυρατζής και Λευτέρης Νέος ήταν φιναλίστ, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό σήμερα από τους Αυστριακούς Neil Oberleitner και Joel Schwaerzier με 6-0, 6-3.

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots