Στον τελικό του διπλού η Σακελλαρίδη

 
Στον τελικό του διπλού η Σακελλαρίδη
tn team Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 - 17:38

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Katharina Hobgarski προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων στο Monastir της Τυνησίας.

Η Σακελλαρίδη και η Hobgarski, Νο.1 στο ταμπλό, επικράτησαν της Αλγερινής Ines Ibbou και της Γαλλίδας Yasmin Mansouri με 6-3, 6-4, για να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό της hardcourt διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Ήταν το καλύτερο δυνατό κλείσιμο στην ημέρα της Σακελλαρίδη, που νωρίτερα είχε ηττηθεί στα προημιτελικά του μονού από την Τουρκάλα Ayla Aksu, με 6-4, 6-4.

Στο διπλό πέρασε στον τελικό και αύριο θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τις Βελγίδες Magali Kempen και Lara Salden, Νο.2 στο ταμπλό. Οι δυο τελευταίες κέρδιζαν τις No.3 στο ταμπλό, Luisa Meyer auf der Heide και Andreea Prisacariu με 6-0, 6-5, 30-15, αλλά ο αγώνας διακόπηκε από τη βροχή και θα συνεχιστεί αύριο.

Στο τουρνουά των ανδρών, που ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων, ο Δημήτρης Σακελλαρίδης και ο Florian Broska έχουν το προβάδισμα με 7-5, 4-4, 40-40 κόντρα στους Νο.2 του ταμπλό, Alexander Donski και Tiago Pereira, για τον ημιτελικό του διπλού. Και αυτό το παιχνίδι διέκοψε η βροχή και θα συνεχιστεί αύριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots