"Λύγισε" ο Σκορίλας στα ημιτελικά του διπλού ο Καλοβελώνης

 
"Λύγισε" ο Σκορίλας στα ημιτελικά του διπλού ο Καλοβελώνης
"Λύγισε" ο Σκορίλας στα ημιτελικά του διπλού ο Καλοβελώνης
tennisnews team Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 - 6:50

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του Yan Bondarevskiy και έμεινε εκτός προημιτελικών στα μονά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Jounieh, ενώ ο Μάρκος Καλοβελώνης συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο στα διπλά, μπαίνοντας στα ημιτελικά.

Ο Σκορίλας ήταν ο μόνος Έλληνας τενίστας που μπήκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Jounieh στον Λίβανο, δεν κατάφερε όμως να κάνει κάτι παραπάνω, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Bondarevskiy με 6-2, 3-6, 6-3, έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς.

Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο είχαν ηττηθεί οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Μάρκος Καλοβελώνης, με τον Τσιτσιπά να έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά, ενώ στα προκριματικά της διοργάνωσης αγωνίστηκαν για τα ελληνικά χρώματα και οι Αριστοτέλης Θάνος, Γιώργος Παπαναστασίου και Γιάννης Σταμούλος. 

Ο Καλοβελώνης συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο στα διπλά, όπου μαζί με τον Bondarevskiy κέρδισαν τους Κύπριους Πέτρο Χρυσοχό και Σέργιο Κύζα με 6-4, 6-4, για να μπουν στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Σουηδούς Eric Ahren Moonga και Jonathan Mridha.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots