Στο κυρίως ταμπλό Στέφανος και Μιχάλης Σακελλαρίδης

 
Στέφανος Σακελλαρίδης
Στέφανος Σακελλαρίδης
tennisnews team Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 - 19:02

O 16χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης προκρίθηκε στο πρώτο κυρίως ταμπλό της καριέρας του σε επαγγελματική διοργάνωση στην Αττάλεια της Τουρκίας, ενώ στο κυρίως ταμπλό προκρίθηκε και ο αδερφός του, Μιχάλης Σακελλαρίδης.

O Στέφανος Σακελλαρίδης, που πολύ πρόσφατα κέρδισε τον πρώτο του βαθμό στην κατάταξη της ITF, πανηγύρισε σήμερα μια ακόμα σπουδαιότερη διάκριση, καθώς προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά αυτής της εβδομάδας στην Αττάλεια.

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση του 16χρονου Στέφανου σε κυρίως ταμπλό επαγγελματικής διοργάνωσης στο ITF Tour και στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων.

Στον σημερινό του αγώνα, για τον τελευταίο γύρο των προκριματικών, ο Στέφανος κέρδισε τον Ιρλανδό Dorian Kos, Νο.12 στο ταμπλό, με 2-6, 6-2, 10-4. Χθες είχε κερδίσει σε εξ αναβολής αγώνα τον Κροάτη Josip Krstanovic με 6-3, 7-6 (6), ενώ την Κυριακή είχε κερδίσει τον Τούρκο Sarp Erdinc, με 6-0, 6-4.

Στο κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης της Αττάλειας θα είναι και ο 19χρονος Μιχάλης Σακελλαρίδης, ο οποίος κέρδισε σήμερα τον Ιταλό Matteo Meneghetti, με 6-1, 6-1. Ο Μιχάλης είχε προκριθεί απευθείας στον 2ο προκριματικό γύρο, όπου κέρδισε χθες τον Τούρκο Toprak Avcibasi, με 7-5, 6-2.

Ο μικρότερος αδερφός των Στέφανου και Μιχάλη, ο μόλις 14 ετών Δημήτρης Σακελλαρίδης, θυμίζουμε πως είχε πετύχει την πρώτη του νίκη σε επαγγελματικό τουρνουά την Κυριακή. Στον 2ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, καθώς ηττήθηκε από τον Τούρκο Suleyman Deniz Gursoy με 6-0, 6-2.

Αύριο, με μια μέρα καθυστέρηση εξαιτίας της κακοκαιρίας και των βροχοπτώσεων, θα γίνει ο 1ος γύρος των μονών του κυρίως ταμπλό στο ανδρικό και στο γυναικείο τουρνουά της Αττάλειας. Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσει τον Μολδαβό Ilya Snitari, ο Στέφανος τον Βέλγο Alexander Hoogmartens και η Σαπφώ Σακελλαρίδη τη Ρουμάνα Ioana Zvonaru.


Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots