Ήττα για τον Περβολαράκη στο Monastir

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης
tn team Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 - 10:30

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του στο Monastir της Τυνησίας, καθώς ηττήθηκε από τον Αυστραλό Thomas Fancutt έπειτα από μια κλειστή αναμέτρηση.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.3 στο ταμπλό, έπαιξε για 1 ώρα και 45 λεπτά τον Αυστραλό Thomas Fancutt, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-4, 7-5.

Στο 1ο σετ ο Περβολαράκης υπέστη το break στο 7ο game και έμεινε πίσω με 3-4. Το επόμενο game ήταν στο 30-30, ενώ στο 10ο game προηγήθηκε με 0-30 και είχε ένα break point για το 5-5, δεν το αξιοποίησε όμως και ο Αυστραλός κράτησε τελικά το σερβίς του για να κλείσει το σετ.

Ακόμα πιο γεμάτο ήταν το 2ο σετ, στο οποίο ο Περβολαράκης έμεινε 2 φορές πίσω με break, στο 2-3 και στο 4-5, αλλά απάντησε και τις δυο, ισοφαρίζοντας σε 3-3 και 5-5 αντίστοιχα. Στο 11ο game όμως υπέστη νέο break και παρά το γεγονός πως είχε νέο break point για το tie-break, δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά και έχασε το σετ στο 12ο game.

Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο της hard court διοργάνωσης του Monastir, ο Περβολαράκης είχε κερδίσει τον Ιάπωνα Yuta Kikuchi με 6-4, 7-6 (4).

Επίσης ο Περβολαράκης συμμετείχε και στο ταμπλό του διπλού, μαζί με τον Ουζμπέκο Khumoyun Sultanov, όμως και εκεί συνάντησε το εμπόδιο του Fancutt και του επίσης Αυστραλού Jeremy Beale, από τους οποίους ηττήθηκε με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots