Δυο νίκες για τον Σκορίλα στο Monastir

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας
tn team Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 - 13:13

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας έφτασε μια ανάσα μακριά από το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία. Στο τουρνουά αγωνίστηκε και η Μαριάννα Αργυροκαστρίτη.

Ο Σκορίλας έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στην hard court διοργάνωση του Monastir αυτή την εβδομάδα, διεκδικώντας ένα εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Στην πρεμιέρα του, την Κυριακή, ο 21χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε τον Τυνήσιο Skander Ben Abdallah με 6-3, 6-3. Τη Δευτέρα κέρδισε τον Αργεντινό Nicolas Hollender με 2-6, 7-5, 10-6 και την ίδια μέρα, λίγες ώρες μετά, αντιμετώπισε τον Αμερικανό Perry Gregg, από τον οποίο όμως γνώρισε την ήττα με 6-0, 6-3.

Ο Αλέξανδρος έχει ακόμα ανοιχτές υποχρεώσεις στο τουρνουά αυτής της εβδομάδας του Monastir, αφού θα παίξει και στο διπλό. Μαζί με τον Βρετανό Adam Jones, θα αντιμετωπίσουν στη σημερινή τους πρεμιέρα τους Ισπανούς Bruno Pujol Navarro και Pedro Vives Marcos.

Στο Monastir της Τυνησίας βρίσκεται και η Μαριάννα Αργυροκαστρίτη, η οποία αγωνίστηκε στα προκριματικά του γυναικείου τουρνουά. Στον 1ο γύρο κέρδισ ετην Vineetha Mummadi από την Ινδία με 6-4, 6-1, στον 2ο γύρο όμως ηττήθηκε παρά την πολύ μεγάλη μάχη που έδωσε, από την Αμερικανίδα Gianna Pielet, με 6-3, 4-6, 10-6.

Και η 19χρονη Ελληνίδα παίκτρια θα αγωνιστεί στο διπλό, μαζί με την Τυνήσια Mouna Bouzgarrou, απέναντι στις Αμερικανίδες Dalayna Hewitt και Alana Smith στον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots