Ήττα στα μονά, πρόκριση στα διπλά για Σκορίλα

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 - 14:33

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας αγωνίζεται στο τουρνουά 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, όπου μπορεί να μην κατάφερε να μπει στη 16άδα στα μονά, αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του διπλού, μαζί με τον Σέργη Κυρατζή.

O Σκορίλας δεν τα κατάφερε σήμερα απέναντι στον Szymon Kielan από την Πολωνία, γνωρίζοντας την ήττα για τον 1ο γύρο του μονού στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh, με 6-4, 6-2.

Χθες ο Αλέξανδρος αγωνίστηκε στο διπλό, μαζί με τον Σέργη Κυρατζή από την Κύπρο. Οι δυο τους βρίσκονται στο Νο.4 του ταμπλό και στην πρεμιέρα τους επιβλήθηκαν των Ταϊλανδών Yuttana Charoenphon και Krittin Koaykul, με 6-3, 6-3.

Αύριο θα μπουν στη μάχη των προημιτελικών, αντιμετωπίζοντας τον Βέλγο Romain Faucon και τον Ιταλό Biagio Gramaticopolo.

Στα προκριματικά του ίδιου τουρνουά, συμμετείχε για τη χώρα μας ο Στέφανος Σχινάς. Στην πρεμιέρα του ο Στέφανος κέρδισε τον Bertin Karenzi από τη Ρουάντα με 6-1, 6-2, στον 2ο γύρο των προκριματικών όμως ηττήθηκε από τον Ινδό Nittin Kumar Sinha, No.2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4.

Μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό έφτασε ο Σέργης Κυρατζής, ο οποίος πήρε bye για τον 2ο προκριματικό γύρο, όπου κέρδισε τον Πολωνό Wiktor Blom. Στον τελευταίο γύρο των προκριματικών, ο Σέργης γνώρισε την ήττα από τον Saba Purtseladze, με 6-4, 6-2.

Στον 3ο προκριματικό γύρο έφτασε και ο Παύλος Παρσών, που επίσης εκπροσώπησε την Κύπρο. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον Νορβηγό Eirik Groener με 7-6 (5), 1-6, 11-9, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε τον Ρώσο Roman Nashatyrkin, Νο.14 στο ταμπλό, με 3-6, 7-6 (4), 10-4. Στον τελευταίο προκριματικό γύρο ο Παύλος γνώρισε την ήττα από τον Ιάπωνα Daiki Yoshimura, με 6-2, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots