Εκτός 16άδας Παύλου, Θάνος και Σκορίλας

 
Αριστοτέλης Θάνος
Αριστοτέλης Θάνος Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 9:17

Η Δήμητρα Παύλου στάθηκε άτυχη και εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού τον αγώνα της με την Nicole Khirin στο Ηράκλειο, ενώ εκτός έμειναν και οι Αριστοτέλης Θάνος και Αλέξανδρος Σκορίλας, που έκαναν πολύ καλές προσπάθειες και καλές πορείες.

O Αριστοτέλης Θάνος "λύγισε" μετά από 2 ώρες και 4 λεπτά μάχης με τον Βρετανό Henry Patten, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.678 στην παγκόσμια κατάταξη, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-3, 6-7 (7), 6-2.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας έσβησε 2 match points στο 2ο σετ, στο 4-5, 30-40 και στο 6-7 του tie-break, κατάφερε όμως να το κερδίσει τελικά και να στείλει την αναμέτρηση σε 3ο σετ. Και αυτό ήταν ένα κλειστό σετ, αλλά ο Βρετανός κέρδισε 5 πολύ κλειστά games στη σειρά και επικράτησε με 6-2.

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης έδωσε και ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος ηττήθηκε μετά από 2 ώρες και 14 λεπτά από τον Δανό Elmer Moller, με 5-7, 6-2, 6-4.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 3ο σετ, στο οποίο είχε προηγηθεί με 3-0 και με 4-1, ο Moller όμως κέρδισε τα 5 επόμενα games και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή στο 10ο game.

Τόσο ο Θάνος όσο και ο Σκορίλας, ξεκίνησαν τις πολύ καλές τους προσπάθειες από τα προκριματικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων και πέτυχαν από 3 νίκες για να μπουν στο κυρίως ταμπλό.

Η Δήμητρα Παύλου αγωνίστηκε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό των γυναικών, αλλά στάθηκε άτυχη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από 6 games, ενώ ήταν πίσω με 2-4 από την Ισραηλινή Nicole Khirin, No.4 στο ταμπλό, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο χέρι της.

Σε επικοινωνία μας με τη Δήμητρα, μας καθησύχασε πως ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και σε λίγες μέρες αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στη δράση. Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα φανταστικό και πολύ γεμάτο τουρνουά στο Lyttos Beach, κατακτώντας τον τίτλο στο διπλό μαζί με την Ελένη Χριστοφή και φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά στο μονό.

Οι δυο Ελληνίδες που συνεχίζουν στον 2ο γύρο του μονού γυναικών, θα μπουν σήμερα στη μάχη για μια θέση στα προημιτελικά. Η Ανδριάννα Χριστοπούλου θα αντιμετωπίσει στις 09:30 το πρωί στο Court Sakkari την Khirin, που βρίσκεται στο Νο.670 της παγκόσμιας κατάταξης. Στο ίδιο γήπεδο, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, η 16χρονη Μιχαέλα Λάκη, η οποία απέκλεισε στον 1ο γύρο την κορυφαία του ταμπλό Risa Ushijima από την Ιαπωνία, θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Alba Rey Garcia.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots