Στην 8άδα ο Περβολαράκης

 
Στην 8άδα ο Περβολαράκης
tn team Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 - 21:27

Ο Μιχάλης Περβολαράκης κέρδισε εύκολα τον Leo Borg στον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Δεν θα συνεχίσει στο γυναικείο τουρνουά η Μάρθα Ματούλα.

Ο Περβολαράκης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην hardcourt διοργάνωση του Sharm El Sheikh στην Αίγυπτο και επιβλήθηκε του Leo Borg, γιου του θρυλικού Bjorn, με 6-1, 6-4.

Μόλις 67 λεπτά χρειάστηκε ο 25χρονος Έλληνας τενίστας για να πάρει την πρόκριση, δείχνοντας από πολύ νωρίς ότι θα είναι το αφεντικό του αγώνα, αφού κέρδισε τα 8 από τα 9 πρώτα games και προηγήθηκε με 6-1, 2-0. Ο 18χρονος Σουηδός, ο οποίος έφτασε ως το Νο.12 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά στο ένα break έως το τέλος του 2ου σετ, όμως ο Περβολαράκης δεν του επέτρεψε να φτάσει σε break.

Αύριο, ο Περβολαράκης, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.403 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Giovanni Oradini, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.751 στον κόσμο, για μια θέση στα ημιτελικά.

Ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά της στο Sharm El Sheikh η Μάρθα Ματούλα, που δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον Περβολαράκη μέχρι τα προημιτελικά του μονού, γνωρίζοντας την ήττα από τη Γιαπωνέζα Hiromi Abe, με 6-0, 6-1.

Η Μάρθα έπαιξε και στα προημιτελικά του διπλού αργότερα, μαζί με τη Ρουμάνα Karola Patricia Bejenaru, ηττήθηκαν όμως από την Chao-Yi Wang από την Κινεζική Ταϊπέι και την Hong Yi Cody Wong από το Χονγκ Κονγκ, με 6-3, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots