Νέα ανατροπή και 8άδα ο Σακελλαρίδης στην Τρνάβα

 
Νέα ανατροπή και 8άδα ο Σακελλαρίδης στην Τρνάβα
tn team Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 - 16:59

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Στέφανος Σακελλαρίδης επέστρεψε από σετ πίσω και εξασφάλισε ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της Τρνάβα στη Σλοβακία.

Ο Σακελλαρίδης επικράτησε του Τσέχου Daniel Siniakov με 0-6, 6-3, 6-2 σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες αγώνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του 2nd Empire Men's Indoor.

Αφού έφυγε γρήγορα από τα χέρια του το 1ο σετ, ο Σακελλαρίδης έκανε πολύ καλή δουλειά στο να μείνει συγκεντρωμένος και να κάνει μια καινούργια αρχή στο 2ο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 4-1.

Διατήρησε τον έλεγχο έως το τέλος του 2ου σετ και στο 3ο σετ έκανε δυο συνεχόμενα breaks, για να κερδίσει τα 4 τελευταία games της αναμέτρησης και να ολοκληρώσει τη νίκη του σε 1 ώρα και 50 λεπτά.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση στην οποία ο Σακελλαρίδης επέστρεψε από σετ πίσω, αφού την Τετάρτη είχε κερδίσει τον Βρετανό Harry Wendelken, Νο.6 στο ταμπλό, με 4-6, 6-3, 6-4.

Επίσης αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη στην indoor διοργάνωση της Τρνάνα για τον Σακελλαρίδη, που είχε ξεκινήσει την πορεία του από τα προκριματικά.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης της ITF, ο 18χρονος Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Ισπανό Daniel Rincon, Νο.481 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και Νο.4 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots