Πρόκριση στο διπλό για τον Σακελλαρίδη

 
Στέφανος Σακελλαρίδης
Στέφανος Σακελλαρίδης
tn team Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - 18:40

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης συνεχίζει το νικηφόρο του σερί στο διπλό, όπου κέρδισε σε μια ελληνική μονομαχία τον Χρήστο Αντωνόπουλο σε κλειστό ματς, για να μπει στα ημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων.

Ο Σακελλαρίδης και ο Νοτιαφρικανός συμπαίκτης του Kris Van Wyk, κέρδισαν τον Αντωνόπουλο και τον Ουρουγουανό Franco Roncadelli με 4-6, 7-5, 10-3 σε ένα κλειστό ματς, για να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη για τους Σακελλαρίδη και Van Wyk, που την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησαν τον τίτλο στο επίσης τουρνουά 15.000 δολαρίων του Monastir.

Αύριο θα αντιμετωπίσουν τους Ιάπωνες Ryuki Matsuda και Naoki Tajima, για μια θέση στον δεύτερο διαδοχικό τελικό τους.

Στα μονά, ο 18χρονος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε σήμερα από τον Ιταλό Lorenzo Rottoli με 6-2, 2-6, 4-6 και έτσι ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στη φάση των "16".

Ο μικρός αδερφός του Στέφανου, Δημήτρης Σακελλαρίδης, ολοκλήρωσε χθες την προσπάθειά του στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Monastir, όπου είχε μια πολύ καλή εβδομάδα μπαίνοντας στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά.

Στον 1ο γύρο αντιμετώπισε τον πολύ δυνατό Γάλλο τενίστα Ugo Blanchet, Νο.2 στο ταμπλό και No.315 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-1, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots