Εκτός Πάζαρτζικ Ξυλάς και Σκορίλας

 
Εκτός Πάζαρτζικ Ξυλάς και Σκορίλας
© tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 - 13:52

Ο Γιάννης Ξυλάς έδωσε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι απέναντι στο Νο.3 του ταμπλό του τουρνουά του Πάζαρτζικ, έχασε όμως στις λεπτομέρειες και έμεινε εκτός 16άδας. Εκτός και ο Αλέξανδρος Σκορίλας.

Σε έναν αγώνα που ξεκίνησε χθες αλλά διακόπηκε από τη βροχή και συνεχίστηκε σήμερα, ο Γιάννης Ξυλάς γνώρισε την ήττα από τον Alex Knaff από το Λουξεμβούργο, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.576 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 7-5, 7-5.

Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια από τον 22χρονο Έλληνα τενίστα, Νο.1623 στην ΑΤΡ, που επέστρεψε από το 0-2 στο 1ο σετ και βρέθηκε μπροστά μέχρι και με 5-4. Ομοίως, στο 2ο σετ κατάφερε να επιστρέψει από break πίσω στο 2-4 και στο 4-5, σβήνοντας μάλιστα 4 match points στο 10ο game, για να ισοφαρίσει σε 5-5. Ο Knaff ωστόσο έκανε νέο break στο 11ο game και αυτή τη φορά με love service game εξασφάλισε τη νίκη, έπειτα από 2 ώρες και 4 λεπτά παιχνιδιού.

Πριν παίξει αυτόν τον αγώνα ο Ξυλάς, είχε κερδίσει δυο αντιπάλους από τη Βουλγαρία, για το προκριματικό ταμπλό. Στον πρώτο του αγώνα κέρδισε τον David Simeonov με 6-4, 6-3, ενώ στον δεύτερο τον Vasil Dimitrov με 6-1, 7-5.

Εκτός 2ου γύρου στο χωμάτινο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Πάζαρτζικ έμεινε και ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος ηττήθηκε χθες από τον qualifier Valentin Vanta από τη Ρουμανία, με 6-2, 6-3.

Θυμίζουμε πως οι δυο Έλληνες είχαν παίξει μαζί και στο διπλό, όπου όμως αντιμετώπισαν στον 1ο γύρο τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Ρώσο Denis Klok και τον Ουκρανό Oleg Prihodko, από τους οποίους ηττήθηκαν με 6-2, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots