Πρόκριση για τον Σκορίλα, εκτός ο Αζωίδης

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας © tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:27

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά 15.000 δολαρίων του Monastir και προκρίθηκε στη φάση των "16". Εκτός συνέχειας στην ίδια διοργάνωση έμεινε ο Δημήτρης Αζωίδης.

Μετά από μια μάχη 2 ωρών και 23 λεπτών, ο Αλέξανδρος Σκορίλας έκαμψε την αντίσταση του Αλγερινού Mohamed Nazim Makhlouf, που ξεκίνησε από τα προκριματικά την πορεία του, με 6-3, 6-7 (6), 6-3.

Αν και έχασε ένα προβάδισμα με 5-2 στο tie-break του 2ου σετ και ένα match point, o Σκορίλας δεν πτοήθηκε και κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 3ο σετ, για να εξασφαλίσει την παρουσία του στους αυριανούς αγώνες για τον 2ο γύρο.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Jean-Christian Morandais.

Στο τουρνουά του Monastir αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Αζωίδης, ο οποίος επίσης έδωσε μεγάλη μάχη με τον Ιταλό Daniele Rapagnetta, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 7-6 (5), 6-7 (8), 6-4.

Τις 3 ώρες και τα 39 λεπτά έφτασε αυτός ο αγώνας, με τον Αζωίδη να σώζει 2 match points στο tie-break του 2ου σετ και να καταφέρνει να στείλει το ματς σε 3ο. Εκεί όμως υπέστη νωρίς το break και δεν μπόρεσε να επιστρέψει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots