Καλές εμφανίσεις για τον Θάνο στο East Lansing

 
Καλές εμφανίσεις για τον Θάνο στο East Lansing
tn team Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - 11:03

Στο διεθνές τουρνουά της ITF στο East Lansing του Μίσιγκαν αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα ο Αριστοτέλης Θάνος, ο οποίος πέτυχε 2 καλές νίκες και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων.

Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος ζει στο East Lansing αφού σπουδάζει και αγωνίζεται με υποτροφία στο πανεπιστήμιο του Michigan State και την ομάδα των "Spartans", κέρδισε στον 1ο γύρο του τουρνουά τον Αυστραλό Mitchell Harper, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.1008 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με το εμφατικό 6-1, 6-2.

Ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι έκανε για τον 2ο γύρο ο Αριστοτέλης, κερδίζοντας τον Αμερικανό Braden Shick, Νο.1404 στον κόσμο, με 6-3, 6-3.

Στα προημιτελικά την πορεία του Έλληνα τενίστα ολοκλήρωσε ένας άλλος νεαρός Αμερικανός που παίζει στο NCAA, o 21χρονος Eliot Spizzirri, Νο.819 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, που τον κέρδισε με 6-3, 6-1.

Ο Θάνος, που λόγω των υποχρεώσεών του στην Αμερική αγωνίζεται σπανίως πλέον σε επαγγελματικά τουρνουά τένις, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο.1963 της ΑΤΡ.

Συμμετείχε και στο διπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του East Lansing, όπου μαζί με τον Γερμανό Taym Al Azmeh ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τον Γάλλο Robin Catry και τον Ολλανδό Fons Van Sambeek με 7-6 (4), 7-5 σε πολύ κλειστό ματς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots