Καλές εμφανίσεις για τα αδέρφια Σακελλαρίδη στο Monastir

 
Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης
Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης
tn team Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 - 19:29

Ο Μιχάλης και ο Δημήτρης Σακελλαρίδης προκρίθηκαν αμφότεροι στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Monastir μέσα από τα προκριματικά, ενώ αμφότεροι συνεχίζουν στο ταμπλό των διπλών.

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης πέτυχε 3 straight sets νίκη στο ταμπλό των προκριματικών της hardcourt διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF, στο Monastir της Τυνησίας.

Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Νοτιαφρικανό Thando Longwe-Smit με 6-2, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο τον Aυστραλό Anthony Shumsky με 7-5, 6-1. Στον 3ο και τελευταίο γύρο, επιβλήθηκε του Ολλανδού Arthur Van der Kooij με 6-2, 6-3.

Σήμερα, ο 22χρονος Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στο μονό, καθώς γνώρισε την ήττα στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό από τον Γάλλο Constantin Bittoun Kouzmine με 7-5, 6-2.

Τρεις νίκες στα προκριματικά πέτυχε και ο αδερφός του, Δημήτρης Σακελλαρίδης. Ο 17χρονος Έλληνας αθλητής απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Βρετανό Deji Thomas-Smith με 6-3, 1-6, 10-3, στον 2ο γύρο τον Αυστραλό Adrian Arcon με 6-2, 6-1 και στον 3ο γύρο τον Μαροκινό Karim Bennani με 6-3, 6-3.

Στο κυρίως ταμπλό αντιμετώπισε σήμερα τον Luca Fantini από την Ιταλία, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-4, 6-2.

Αμφότεροι Δημήτρης και Μιχάλης συνεχίζουν στο ταμπλό των διπλών του Monastir. Ο Δημήτρης είναι μάλιστα στο Νο.1 του ταμπλό, μαζί με τον Ουκρανό Vladyslav Orlov. Οι δυο τους επιβλήθηκαν των Christopher Chien και Yassine Smiej με 6-0, 6-2 και θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τους Igor Kudriashov και Aleksandr Lobanov.

Στα προημιτελικά θα παίξει και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης με τον Ιάπωνα Yuta Kikuchi, που κέρδισαν τους Ammar Elamin και Nazim Makhlouf με 6-4, 7-5. Αύριο θα αντιμετωπίσουν τους Artur Kukasian και Ilia Simakin για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots